|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba Dragon Tattoo Çalışanları ve üyeleri.Dişçi koltuğu olarak tabir edilen kol ayak sırt ayarlı koltuktan aldım ve bu işi deneyerek geliştirebiliceğim için herhangi bir stüdyo kurma çabam yok her işin bir bileni var sonuçta işimi ilerletip belki ilerde öngörülen tüm ihtiyaçlar ile bir stüdyo kurarım inş. bu koltuğu evimde boş bir odaya koydum etrafı olabildiğince boşalttım fazla geniş olmasada bi ortam yarattım kendime şimdi sorum şu bu koltuğun koll bacak kısmını streçç folyoyla kaplıyorum her işimde. ama şu medikallerde atılan genelde mavi oluyo sıvı steril sular ile temizlik yapsam işe yararmı ? ve bu çelik uçlarımı protex li su ile yarım saati geçik bir süre kaynatıyorum (alkol veya başka birşey ile de yapabilirmiyim bu işlemi bilmiyorum.) bu etkili bi yöntem olurmu sterilizatör alana kadar ? Şimdiden Teşekkürler 10-12 nisan arası Dragon stüdyoya da gelicem iğne boya vs alıp bi kaç ürünlerinde fiyat bilgisi almaya ama şu an sizle irtibat kurabiliceğim tek yer burası ister pm ile ister buradan cevabınızı bekliyorum teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
BiG BOSS
![]() |
bize www.dovmemalzemesi.net ve ayrıca 0212 293 36 35 telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|