|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
öncelikle merhaba ben bir yerden set aldım makina clipcord adaptör ve pedal var fakat;
adaptör normal bi adaptör jack girişi yok eski atari adaptörleri gibi ucu kesik koblosu war,pedalda aynı şekilde jackı yoku sadece kablo ucunda teller,sadece clipcordumda jack var bunları nasıl birleştirip makinamı çalştırabilirim??? adam hepsini biyerde birleştir dedi :S ama adaptör ve pedalda kablo,clipcordda jack var nasıl olcak bu :S +hsini birlştrmk mantıksız geldi elektrk direk makinaya gitcekse pedalın anlamı ne :S LÜTFEN YARDIM... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Master Yoda
![]() |
Clipcortundaki jack i çikar. Clipcortun da ve adaptördeki ikişer kablo çıkıyor. Clipcort daki iki kablodan birini direk adaptördeki birtanesine bağla. Şimdi pedaldan çıkan 1 kabloyu adaptöre diğeri clipcort da boş kalan kabloya bağla. Tamamdır. Adaptörü aç pedala bastığında çalışır.
Yalnız sana tavsiyem dövme adaptörü kullan orijinal olandan 100 tl civarı. Çünkü dandik adaptörle dövme makinanada zarar verirsin. Voltajı ayarlayamazsan makinadan tam performans alamazsın yaptığın dövmede birşeye benzemez. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|