Go Back   Dövme Tattoo Piercing Forumu > Piercing > Piercing İle İlgili Sorularınız

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2011, 07:08 PM   #1
Junior Member

annaboleyna is on a distinguished road
Exclamation dil piercingi için yardım

merhaba öncelikle ben dilimi deldirmek istiyorum fakat bazı korkularım var herkesde olduğu gibi..
ilk sorum dişlerle ilgili olacak acaba bir sorun çıkartırmı? ön dişlerimi kırma gibi durumları ya da çarpıklaşma gibi şeyler olurmu?
bir de bakımını iyi yapabilirim ama dilimde yırtılma olurmu ya da iltihap çok olurmu beni bilgilendirebilirmisiniz?

göbek piercingi ile de bir sorum var yaklaşık 2 yıl oldu deldireli ama küpenin titanyum olduğundan pek emin değilim ve 1 yıl öncesinde bluzuma takılmıştı ve altta hafif yırtılma olmuştu ve içinden kırmızı bir et parçası çıkmıştı zamanla bakım yaparak o gitti ama tabi delikde inceldi sizce tekrar deldirebilirmiyim bir sorun olurmu ben daha kalın olsun istiyorum
annaboleyna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2011, 09:32 PM   #2
BiG BOSS

Dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dragon is on a distinguished road

Dil piercinginde dişlere aslında bir zarar vermez fakat siz uzun piercing takar ve onunla oynarsanız sorun çıkartabilir. Bakımını iyi yaparsanız hiç bir sorun çıkmaz. Dil yırtılmasını ilk kez sizden duydum biraz saçma olmuş bu soru
Göbek piercingi istediğiniz an tekrar yaptırabilirsiniz. Lütfen profesyonel bir stüdyoda piercing yaptırın. Kesin emin olmadan yaptırmayın. Birçok arkadaşımız buradan sorular soruyor fakat sonra delim işlemini saçma sapan yerlere yaptırıyorlar... Dikkat lütfen....
Dragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil